Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου υποδέχεται το καλοκαίρι με τη Λένα Αλκαίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με διάθεση να ανοίξει την αυλαία στο καλοκαίρι και τη χαρά, αλλά και σε εναρμόνιση με τη νέα κανονικότητα που επιφέρει η πανδημία, ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει την πρώτη live διαδικτυακή συναυλία.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 8 και μισή το βράδυ, όπου η αγαπημένη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, με τη μελωδική φωνή της και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, θα μας κρατήσει συντροφιά και θα μας διασκεδάσει με ασφάλεια.

Η συναυλία θα μεταδοθεί σε live streaming από τα social media και την ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου, με ανοικτή πρόσβαση σε όλους.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι με αισιόδοξη διάθεση αλλά και τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να παραμείνουμε ασφαλείς. Πρωταγωνιστής στο ξεκίνημά μας είναι η μουσική, εκείνη που ενώνει, συγκινεί, καταργεί σύνορα και εκφράζει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την υπέροχη Λένα Αλκαίου και τους συνεργάτες της, για τη συμμετοχή τους στην πρώτη live διαδικτυακή συναυλία μας, που σηματοδοτεί και την πρώτη καλοκαιρινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Ιλίου. Μένουμε Ίλιον, διασκεδάζουμε ασφαλείς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ