Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Όλα τα Drive-In που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον κορωνοϊό να δυσχεραίνει τη συνεύρεση πολλών ανθρώπων στον ίδιο χώρο, οι κινηματογράφοι και γενικότερα οι εκδηλώσεις, βρίσκουν μια εναλλακτική λύση, ή μάλλον επιστρέφουν σε μια γνωστη συνταγή από παλιότερες δεκαετίες. Μέχρι στιγμής, αυτά είναι τα Drive-Ιn που έχουν ανακοινωθεί για το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα.

Το 1ο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας είναι γεγονός και ξεκινάει την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της, ο Παντελής Καναράκης.

 

Ένα drive in φεστιβάλ για τις καλοκαιρινές βραδιές σε χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

drivein

«Έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις», είπε σχετικά ο Γιώργος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς», κατέληξε ο δήμαρχος Γλυφάδας.

«Άθενς Ντράιβ-Ιν»

Το «Άθενς Ντράιβ-Ιν» είναι το πρώτο εναλλακτικό σινεμά που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει στην ελληνική πρωτεύουσα το καλοκαίρι, μαζί με τα θερινά σινεμά, την 1η Ιουνίου. Δεν υπάρχουν ακόμα περαιτέρω πληροφορίες για την οργάνωση και βρισκόμαστε σε αναμονή για την ανακοίνωση του προγράμματος.

Ντράιβ-Ιν στο Χαϊδάρι

drive in2

Ένα ακόμη drive-in σινεμά που ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξει το καλοκαίρι, θα βρίσκεται στο Χαϊδάρι. Το συγκεκριμένο, θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου, ώρα 21:00, με την ταινία «Μαύρος Πάνθηρας» (Black Panther). Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Marvel, που μάλιστα κέρδισε 3 Όσκαρ, ενώ ήταν υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Το drive-in Χαϊδαρίου, θα είναι δωρεάν και ανοιχτό για όλους, τόσο για τους δημότες όσο και για κάθε πολίτη.

4o En Lefko Drive-In Cinema

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ, διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, βραδιά με Drive-In σινεμά, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στον λόφο του Λυκαβηττού. Θα προβάλλει την θρυλική γαλλική κωμωδία «Για όλα φταίει το γκαζόν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ