Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νέοι αθλητικοί χώροι του Δήμου Ιλίου τίθενται σε λειτουργία με κάρτα εισόδου αθλητή

Δημοσιεύθηκε

στις

Στους τρεις αθλητικούς χώρους που ξεκίνησαν ήδη τη λειτουργία τους (Δημοτικό Στάδιο Ιλίου, Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας και Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής), δύο ακόμη αθλητικές εγκαταστάσεις θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Ιλίου για χρήση από αθλητές, μέλη αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο, ηλικίας από δεκατριών (13) ετών και άνω, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ. οικ. 32.008/23.05.2020 (ΦΕΚ 1987/Β΄/23.5.2020).

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν ακόμη οι παρακάτω εγκαταστάσεις:

  1. Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Πεταλούδα», Μπάσκετ, Βόλεϊ, Μπάντμιντον
  2. Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. Κακούρης», Μπάσκετ, Βόλεϊ & Boccia

Με σκοπό την ασφαλή άθληση, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων υλοποιείται σταδιακά και ελεγχόμενα, με κάρτα εισόδου αθλητή, τηρώντας τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την παραπάνω ΚΥΑ και τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Η χρήση των αθλητικών χώρων θα γίνεται αυστηρά από τους αθλητές των Συλλόγων και Σωματείων, που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίες προβλέπονται από την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.29110 (ΦΕΚ 1776/Β΄/10.05.2020), έχοντας ακολουθήσει την επιβαλλόμενη διαδικασία (τήρηση των γενικών Ιατρικών Πρωτοκόλλων, των ειδικών Πρωτοκόλλων Αθλημάτων, τις οδηγίες των αντίστοιχων ομοσπονδιών, το ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων των δηλωμένων αθλητών που θα χρησιμοποιούν την εγκατάσταση). Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιούνται προπονήσεις για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και σε στρατιωτικές σχολές.

Για τη διασφάλιση της τήρησης των διαδικασιών, η είσοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται με την επίδειξη κάρτας εισόδου αθλητή για τον απαραίτητο έλεγχο από το προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 210 2691502, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00 – 15:00.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ