Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

“Καταψηφίστηκε” από τη δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής η …”διαφάνεια”

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς αιδώ ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής αρνήθηκε μέσω των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων, να ενημερώνει προεκλογικά τους πολίτες για το που πάνε τα χρήματά τους.

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια» συνηθίζει να λέει ο λαός μας, ειδικά για τις περιπτώσεις που έχουν ζητήματα με την διαφάνεια, όπως στο Ηράκλειο Αττικής, σύμφωνα με την αντιπολίτευση και τις τελευταίες αποκαλύψεις. Αυτή την άποψη δεν φαίνεται όμως να συμμερίζεται η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ο δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μπάμπαλος, με τη δικαιολογία της χρονοκαθυστέρησης και της γραφειοκρατίας λέγοντας επίσης ότι κάνουν αυτά που ορίζει ο Νόμος, αρνήθηκε, μέσω των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων, να ικανοποιήσει το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για:

1) Ανάρτηση στην “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” όλων των πληρωμών, ανεξαρτήτως ποσού, που έχουν πραγματοποιηθεί από την ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ και από την Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) από 1-1-2019 έως σήμερα και
2) ανάρτηση στην “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”, όλων των δαπανών των ανωτέρω φορέων, ανεξαρτήτως ποσού, προ της πληρωμής αυτών, από σήμερα και έως την 31-7-2019.

Επί της ουσίας, η αντιπολίτευση κάλεσε τον δήμαρχο, λόγω της προεκλογικής περιόδου, να πάρει απόφαση να αναρτώνται όλες οι δαπάνες στο διαύγεια ανεξαρτήτως ποσού, για τις δημοτικές επιχειρήσεις “ΚΕΑΕΔΗΑ” και “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” λόγω των τελευταίων γεγονότων που κατεγράφησαν.

Δυστυχώς όμως ο κ. Μπάμπαλος δεν έχει ακούσει τίποτα για τη… γυναίκα του Καίσαρα και αρνήθηκε να δίνει στους πολίτες του Ηρακλείου λογαριασμό για το που πάνε τα χρήματά τους επικαλούμενος ότι πράττει αυτά που ορίζει ο Νόμος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ