Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Θερμή υποδοχή στην υποψηφιότητα Κουτρούλη στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη θέρμη ανταποκρίθηκαν οι πολίτες στην πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, κ. Κυριάκου Κουτρούλη, για τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της παράταξης που ηγείται “ΠΝΟΗ Ηράκλειο”, στο κέντρο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου 2019 το πεζοδρόμιο στην αρχή της οδού Νεότητος είχε πλημμυρίσει από δεκάδες δημότες του Ηρακλείου Αττικής οι οποίοι άκουσαν τον κ. Κουτρούλη να περιγράφει το προεκλογικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στην πόλη και να ασκεί δριμεία κριτική στην παράταξη της δημοτικής αρχής.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κουτρούλης έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία του δημάρχου, κ. Νίκου Μπάμπαλου με την παράταξη “Όραμα για το Ηράκλειο” της οποίας ηγείται η κα Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου, σύζυγός του πρώην δημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου. Μάλιστα, την στιγμή που ο οικοδεσπότης ανέφερε τη συγκεκριμένη συνεργασία το κοινό έδειξε με ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο την αρνητική εντύπωση που του προκάλεσε αυτή η εξέλιξη.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Κουτρούλης, παρουσίασε εν συντομία τις βασικές θέσεις της παράταξης, οι οποίες έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητα των πολιτών του Ηρακλείου Αττικής. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ξεκάθαρη πρόταση της παράταξης σύμφωνα με την οποία οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ψωνίζουν ότι χρειάζονται από καταστήματα του Ηρακλείου Αττικής και το κόστος θα το επωμίζεται εξ΄ ολοκλήρου ο δήμος. Όπως είπε ο κ. Κουτρούλης με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται και οι ανάγκες των αδύναμων συνανθρώπων μας και παράλληλα στηρίζεται η τοπική αγορά του δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Κουτρούλης ενημέρωσε συνοπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος λόγω των ολιγωριών της διοίκησης Μπάμπαλου και εξήγησε με ποιον τρόπο θα καταφέρει να τα λύσει στην περίπτωση που μετά τις εκλογές βρεθεί στον δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου Αττικής, κερδίζοντας πολλές φορές το χειροκρότημα του κοινού.

Κλείνοντας ο έμπειρος πολιτικός έδειξε πραγματικά αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τους πολίτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και τους συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “ΠΝΟΗ Ηράκλειο” που δίνουν έναν κουραστικό αλλά όμορφο προεκλογικό αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ