Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 6 Μαΐου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ στην κεντρική πλατεία Ιλίου καθώς και η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

«Δεν εγκαινιάζουμε απλά το εκλογικό μας κέντρο. Εγκαινιάζουμε την επόμενη ημέρα της πόλης μας. Υποδεχόμαστε το αύριο με ελπίδα, αισιοδοξία και διεκδικητική διάθεση για αυτά που δικαιούμαστε και μας ανήκουν» τόνισε, εμφανώς συγκινημένος από την αποδοχή και τον ενθουσιασμό του κόσμου, ο Δήμαρχος Ιλίου και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ζενέτος.

Ο κ. Ζενέτος αναφέρθηκε συνοπτικά στο πλούσιο έργο της πενταετίας, επισημαίνοντας ότι υλοποιήθηκε παρά το αρνητικό οικονομικό περιβάλλον και με γνώμονα τη συνέπεια λόγων και έργων που χαρακτηρίζει διαχρονικά τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. «Παρά τις δυσκολίες από εξωγενείς παράγοντες πραγματοποιήσαμε πολλά περισσότερα από αυτά που είχαμε δεσμευτεί το 2014, τολμώντας να παραθέσουμε δημόσια τι λέγαμε το 2014 και τι κάναμε. Είμαστε από τις λίγες Διοικήσεις που το έκαναν!» υπογράμμισε.

Επίσης, χαρακτήρισε ταχείς τους ρυθμούς ανάπτυξης του Ιλίου, τόνισε ότι είναι από τους ελάχιστους Δήμους που διαθέτει οικονομική ευρωστία και ανέφερε συνοπτικά τα έργα που προγραμματίζονται για την επόμενη τετραετία, όπως: ανακατασκευές πλατειών, αναπλάσεις δρόμων και εμπορικών κέντρων, κατασκευή κόμβων, κατασκευές βρεφονηπιακών σταθμών, δημιουργία παιδικών χαρών κλπ.

Παράλληλα, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης, το οποίο αποτελείται από νέα, δυναμικά στελέχη, τα οποία μαζί με παλιούς καταξιωμένους αγωνιστές αποτελούν την ισχυρή ομάδα που θα δώσει τις μάχες που χρειάζεται το Ίλιον και τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο Νίκος Ζενέτος κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. «Ο περήφανος λαός αυτής της πόλης ήταν και παραμένει πάντοτε «παρών» σε κάθε αγώνα για την κατάκτηση όσων το Ίλιον δικαιούται. Γιατί εσείς αποφασίζετε για την πόλη μας» σημείωσε και ζήτησε νίκη από την πρώτη Κυριακή, «για το Ίλιον που αγαπάμε, το Ίλιον που μας αξίζει!».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ