Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Η μάστιγα της Κατάθλιψης στο επίκεντρο ημερίδας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ασθένεια του 21ου αιώνα, την Κατάθλιψη, θέτει στο προσκήνιο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλώντας τους πολίτες να συζητήσουν μαζί τρόπους πρόληψης και μεθόδους αντιμετώπισής της, στην ενημερωτική δράση που διοργανώνει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).
Πρώτο βήμα η αναγνώριση του προβλήματος, για αυτό και το πρόγραμμα των ομιλιών ανοίγει με τη Μαίρη Καραμπέτσου, (εργοθεραπεύτρια MSc και διευθύντρια τη Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου) με την ενότητα «Κατάθλιψη: Ας μιλήσουμε». Ο Ορέστης Γιωτάκος, (ψυχίατρος MD, MSc, PhD, υπεύθυνος της «Ομπρέλα») θα πάρει την σκυτάλη για να μιλήσει για την «Κατάθλιψη στο Πλαίσιο του Χώρου Εργασίας», ενώ η δρ. Νατάσα Σουρέτη, (ψυχολόγος Υγείας, γνωσιακή ψυχοθεραπεύτρια, EMDR Practitioner) αναλύει τον ρόλο της γνωσιακής ψυχοθεραπείας στην κατανόηση της Κατάθλιψης. Συντονίζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, Γιώργος Οικονομίδης.
Μετά τις ομιλίες των ειδικών, το κοινό θα μπορεί να υποβάλει τις ερωτήσεις του στην ανοικτή συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ