Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ηράκλειο Μαζί: Τοποθέτηση του Γ. Παπαδημητρίου για την ανάπλαση της οδού Κουντουριώτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σχετικά με το θέμα της ανάπλασης της οδού Κουντουριώτη στο Ηράκλειο Αττικής τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί” Γ. Παπαδημητρίου.

Στην παρέμβασή του αναφέρει:

“Για μια ακόμα φορά ο κ. Μπάμπαλος κάνει τακτικισμούς σε σοβαρά θέματα της πόλης μας. Η παράταξη μας ψήφισε, δια του εκπροσώπου μας Θανάση Μήνα, το έργο για την ανάπλαση των οδών Κουντουριώτη και Βενιζέλου στην Οικονομική Επιτροπή.

Είναι αυτονόητο ότι τα έργα είναι καλοδεχούμενα, ακόμα περισσότερο όταν είναι χρηματοδοτούμενα. Ακόμη κι όταν γίνονται με μεγάλη καθυστέρηση .

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως, όταν ρωτήσαμε το Δήμαρχο τι σκοπεύει να κάνει με τη Λαϊκή αγορά της Παρασκευής, δεν πήραμε καμία απάντηση. Για μια ακόμα φορά ο κ. Μπάμπαλος κρύβει τις προθέσεις του από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες. Για μια ακόμα φορά κοροϊδεύει τους κατοίκους της πόλης μας.

Εφόσον δεν πήραμε τις απαντήσεις που ζητήσαμε, βεβαίως και ψηφίσαμε παρών στο Δημοτικό συμβούλιο, καθώς ουτε θέλαμε να καταψηφίσουμε το έργο, ούτε όμως μπορούμε και να συναινέσουμε με τη μυστική ατζέντα Μπάμπαλου.

Πριν μερικούς μήνες μετέφερε τη λαϊκή αγορά της Παρασκευής, χωρίς κανένα σχεδιασμό και μέριμνα, ταλαιπωρώντας τους κατοίκους της πόλης μας. Μετά τις αντιδράσεις πήρε πίσω τη ρύθμιση.

Σήμερα στην οδό Κουντουριώτη λειτουργούν δύο λαϊκές αγορές, καθώς προστέθηκε και αυτή των βιολογικών προϊόντων .

Για πολλοστή φορά ο κ. Μπάμπαλος αποδεικνύεται αναξιόπιστος, ακόμα και στα πιο σοβαρά θέματα της πόλης μας.

Αγαπητοί συνδημότες μας, η πόλη μας έχει ανάγκη από μια νέα διοίκηση που θα έχει σχέδιο και θα λειτουργεί με συνεννόηση προς το συμφέρον όλων των κατοίκων της πόλης !”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ