Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση για την ΑΕ Ηρακλείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την απόκτηση του Ορφέα Παρασκευόπουλου και του Άγγελου Μούτσου ανακοίνωσε η ΑΕ Ηρακλείου.

Ο Ορφέας Παρασκευόπουλος, είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Ο Παρασκευόπουλος την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε σε Δόξα και Αστέρα Βάρης, ενώ έχει ταυτιστεί με την επιτυχημένη πορεία του Χαραυγιακού όπου συνοδεύτηκε με την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων.

 

 

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ανατράφηκε ποδοσφαιρικά από την Δόξα Βύρωνος, με τους κ.κ. Ζυγούρη και Ρόπα να του δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΑ.

Ο ποδοσφαιριστής παρότι δέχτηκε προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής προτίμησε την φερεγγυότητα της διοίκησης της ΑΕ Ηρακλείου που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. .

Ο Άγγελος Μούτσος είναι ικανότατος σέντερ φορ και ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Ξενοφώντα Κρεστένων στον οποίο είχε αγωνιστεί ξανά το 2019, προερχόμενος από τον Α.Ο. Μακρισίων.

Τον Απρίλιο του 2021, παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, μέχρι το τέλος της σεζόν, συμμετέχοντας στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αμέσως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, επέστρεψε στον Ξενοφώντα.

Για να ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στον Α.Ο. Μελισσίων, στον οποίο αγωνίστηκε έως το τέλος Ιανουαρίου πετυχαίνοντας σε 17 ματς 6 γκολ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στην Αλσούπολη.

Μετά τις δύο μεταγραφές η ΑΕ Ηρακλείου προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας της με έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες της και αναφερόμαστε στον, Άλντο Μέρτκολα, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι ο “βράχος” της άμυνας της ομάδας.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ