Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ηράκλειο Αττικής: Τα σημειώματα – κλειδί στην υπόθεση των νεκρών αδερφών – Όλες οι εξελίξεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει να σοκάρει και να προβληματίζει την ελληνική κοινωνία το συμβάν με τα δύο νεκρά αδέρφια σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο Αττικής.

Χθες όλοι έμειναν έκπληκτοι στο άκουσμα της είδησης ότι ο 34χρονος Βασίλης Γ. και η 29χρονη Καλλιόπη Γ. βρέθηκαν βυθισμένοι σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα που διέμεναν το οποίο βρίσκεται στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ολυμπίας 30. Τα δύο αδέλφια βρέθηκαν από τον μεγαλύτερο αδερφό τους νεκρά και κλειδωμένα με το κλειδί, μάλιστα, να βρίσκεται από τη μέσα πλευρά του δώματος.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δύο αδέρφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας λίγο πριν τις 10 το πρωί. Εκεί κάθισαν σε έναν καναπέ, με τον ένα απέναντι στον άλλον και με μια καραμπίνα αυτοκτόνησαν.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 30χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδελφό της και έπειτα να αυτοκτόνησε. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο είναι και οι δύο να αυτοκτόνησαν με την καραμπίνα στα χέρια τους.

 

Το στοιχείο – κλειδί στην υπόθεση

Το στοιχείο – κλειδί στην εκτίμηση αυτή ήταν το γεγονός ότι δίπλα στα άψυχα πτώματα των δύο παιδιών βρέθηκαν σημειώματα, μέσα από τα οποία τα αδέρφια εξηγούν γιατί προχώρησαν σε αυτή την πράξη. Πάντως, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν είναι σχεδόν πανομοιότυπα και αναφέρουν επιγραμματικά ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν. Λόγω της ομοιότητας του γραφικού χαρακτήρα, θα εξεταστούν από γραφολόγο.

«Στα σημειώματα λέει ο καθένας το όνομά του και δηλώνουν ότι θέτουν τέλος στη ζωή τους, μιλώντας για το θέμα της μητέρας τους», σημειώνεται στο Mega, εξηγώντας πως, μέσα στα σημειώματα, τα δύο αδέλφια αναφέρουν ότι «δεν εμπλέκεται κάποιος άλλος» στον θάνατό τους.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρεται σε ένα από τα σημειώματα, σύμφωνα με το Mega.

Ο θάνατος των δυο νέων ανθρώπων έχει παγώσει την γειτονιά τους στο Νέο Ηράκλειο όπου ζούσαν, αλλά όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, ο θάνατος της μητέρας τους πριν από εφτά μήνες και ύστερα από μάχη με τον καρκίνο τους είχε επηρεάσει ψυχολογικά μη μπορώντας να το διαχειριστούν.

Τα δυο παιδιά έμεναν στην τριώροφη οικογενειακή πολυκατοικία και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνεργα, ενώ συντηρούνταν από τον τρίτο αδερφό τους.

 

Δείτε τι δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του xtypos.gr οι γνωστοί της οικογένειας:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ