Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τα αποτελέσματα των rapid test για τον Covid-19 σε πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Θετική εικόνα δείχνουν τα αποτελέσματα των drive through covid tests που έκαναν ο ΕΟΔΥ και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για όσους θέλησαν να εξεταστούν στην σχετική δράση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Δήμο, μόλις 4 δείγματα βγήκαν θετικά στον ιό σε σύνολο 584 πολιτών που πέρασαν με το όχημά τους για να εξεταστούν από την οδό Μαρίνου Αντύπα, όπου είχε στηθεί το επιτελείο του ΕΟΔΥ, αποδεικνύοντας ότι η πόλη αντέχει απέναντι στην πανδημία τηρώντας, σε μεγάλο ποσοστό, τα μέτρα προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χ-τύπος έδωσε το “παρών” στη δράση εξασφαλίζοντας ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Σημειώνεται ότι το τεστ έκαναν και ορισμένοι που γνώριζαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα (κάποιοι δε από αυτούς είχαν αρχίσει να εμφανίζουν συμπτώματα), οι οποίοι προσήλθαν να εξεταστούν και δεν αδιαφόρησαν ώστε να διασπείρουν περαιτέρω τον ιό.

«Η σχεδόν άριστη εικόνα που παρουσιάσαμε σαν πόλη στα drive through test του ΕΟΔΥ είναι ένα θετικό μήνυμα για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αποτελέσει επιχείρημα για εφησυχασμό και χαλάρωση. Πρέπει να συνεχίσουμε εξίσου σοβαρά και ευσυνείδητα μέχρι να κερδίσουμε, όχι μόνο μια μάχη, αλλά το σύνολο του πολέμου. Θέλω να ευχαριστήσω τους Ηρακλειώτες που επιδεικνύουν σοβαρότητα και ωριμότητα στην συμπεριφορά τους. Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ