Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Βράβευση του Δήμου Ηλιούπολης στα «Best City Awards 2023»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Bronze βραβείο απέσπασε ο Δήμος Ηλιούπολης στην απονομή των «Best City Awards 2023», που έλαβαν χώρα στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Η Δήμος βραβεύτηκε στην κατηγορία «Εφαρμογή ηλεκτρονικής διαβούλευσης».

Η απονομή των βραβείων γίνεται σε ετήσια βάση από την εταιρία Boussias Communications και φέτος τη διεξαγωγή τους ανέλαβε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, ενώ συμμετείχαν σε αυτά οι Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλίας.

Η παραλαβή του βραβείου έγινε από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος ανέφερε: «Το όραμά μας είναι κάθε Δημότης να ακούγεται και να διαμορφώνει, μαζί με τον Δήμο, μια καθημερινότητα που εξυπηρετεί τις δικές του ανάγκες. Ευχαριστούμε, επίσης, την ανάδοχο εταιρεία ETURN/e-Satisfaction για την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, σε καθημερινή βάση, για την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Η « Φωνή του Δημότη» είναι ένα ψηφιακό εργαλείο, το οποίο αποσκοπεί στην μέτρηση της ικανοποίησης των Δημοτών από τις διαθέσιμες υπηρεσίες-ενέργειες του Δήμου τους. Η μέτρηση αυτή γίνεται με τη χρήση ερωτηματολογίων, τα οποία αποστέλλονται στους κατοίκους ηλεκτρονικά (μέσω Viber, email ή SMS), έπειτα από κάθε χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους Δημότες.

Οι δημοτικές υπηρεσίες κρίνονται ως προς την αποτελεσματικότητα, την ταχύτητα, την επιτυχή διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών και το βαθμό ευχρηστίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Σκοπός του εργαλείου αυτού είναι να συλλέξει και να αναλύσει δεδομένα με στόχο τη βελτιστοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών και την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών μελλοντικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ