Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Ο Δήμος Ζωγράφου τίμησε τον Μίμη Δομάζο [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία πολύ όμορφή εκδήλωση, ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο θρυλικός Μίμης Δομάζος βραβεύτηκε από το Δήμο Ζωγράφου και παρουσίασε το βιβλίο του.

Η μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας, ήταν προσκεκλημένος του Δήμου Ζωγράφου, με τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα να τον τιμά για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος είπε: «Ηταν το ίνδαλμα για όλους μας. Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τις συγκινήσεις που πρόσφερε. Ηταν το μυαλό του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ο Μίμης. Δεν έπαιζε με τα πόδια αλλά με το μυαλό.  Τον τιμούμε όλοι εμείς, ο Δήμος Ζωγράφου για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό».

Για τον Μίμη Δομάζο μίλησαν ακόμα ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Ερμή Ζωγράφου Θανάσης Τσακανίδας, ο πρώην συμπαίκτης του και κάτοικος Γουδή Νίκος Τσίλης και ο γιατρός Βαγγέλης Βεργιόπουλος.

Ακολούθησε η ομιλία του Μίμη Δομάζου, με τον ίδιο να είναι ασταμάτητος και να λέει μεταξύ άλλων, πως πήγε στον Παναθηναϊκό από την Αμυνα Αμπελοκήπων με μία πορτοκαλάδα για αμοιβή, να αποκαλύπτει ότι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ήταν ο Τάκης Λουκανίδης, να μιλά για το πώς έφερε τον Ζάετς στον Παναθηναϊκό, για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, για το πώς ανακάλυψε τον Γιώργο Δώνη, ενώ έδωσε συμβουλές και στα νέα παιδιά, επισημαίνοντας ότι δεν έκανε καταχρήσεις, κοιμόταν νωρίς και προετοιμαζόταν όλη την εβδομάδα για τους αγώνες της Κυριακής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος και Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Δήμος Μποουλούκος ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Μετικαρίδης, Δήμας, Καλαρρύτης, Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Πρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Λεωνίδας Κουφός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ