Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ν. Ιωνία: Εξαρθρώθηκε βίαιη σπείρα ανηλίκων – Χτυπούσαν με σιδηρογροθιές κι έγδυναν τα θύματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, είχαν πραγματοποιήσει 9 επιθέσεις στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα, σύμφωνα με της ΕΛ.ΑΣ., η σπείρα των ανήλικων ληστών, ήταν ιδιαίτερα σκληρή. Σε μια, μάλιστα, περίπτωση δεν δίστασαν να χτυπήσουν με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο 14χρονο, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για την αποκατάσταση των καταγμάτων κάτω γνάθου που του είχαν προκαλέσει.

Οι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και ανδρών του τμήματος ασφαλείας Νέας Ιωνίας, σε Αιγάλεω και Νίκαια.

Οι ανήλικοι ληστές, εντόπιζαν τα θύματά τους, κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, όταν επέστρεφαν στα σπίτια τους και είτε με την απειλή είτε με τη χρήση βίας τους ακινητοποιούσαν, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες και ακολούθως τους λήστευαν.

Οι δράστες που είχαν συστήσει την σπείρα τους τελευταίους 6 μήνες, δεν περιορίζονταν στην αφαίρεση κινητών τηλεφώνων, χρημάτων και άλλων τιμαλφών, αλλά αφαιρούσαν ακόμη και ρούχα που φορούσαν τα θύματά τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ