Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ο απολογισμός της θητείας του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ήταν μια μεγάλη γιορτή ο απολογισμός του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” στην Αργυρούπολη.

Μπροστά στους συμπολίτες του που κατέκλεισαν ασφυκτικά την κύρια αίθουσα και το φουαγιέ, αλλά και παράγοντες της πολιτικής και αυτοδιοικητικής σκηνής ο Γιάννης Κωνσταντάτος μίλησε με υπερηφάνεια για το έργο της πρώτης του δημοτικής θητείας.
Τα έργα που ξεδιπλώθηκαν στην βιντεοθόνη έδειξαν πως ήταν μία πολύ παραγωγική θητεία που βασίστηκε στο ανθρώπινο υπαλληλικό δυναμικό του δήμου, στη δημοτική ομάδα, στην εθελοντική συμμετοχή, στον προγραμματισμό και στη σκληρή δουλειά.
Οι παρεμβάσεις που παρουσιάστηκαν αφορούσαν όλους τους τομείς της πόλης. Από την καθημερινότητα του πολίτη έως τη ριζική ανάπλαση των παιδικών χαρών, τη συντήρηση των σχολείων, των αθλητικών χώρων, των σχολικών προαυλίων, την ίδρυση της δημοτικής συγκοινωνίας, την ανάπλαση των πλατειών, τη δημιουργία οικογενειακών πάρκων.
Παρεμβάσεις για τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν από την οικονομική κρίση, την αναβάθμιση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, έργα για τη στήριξη της Τρίτης Ηλικίας, αλλά και στιβαρή αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων για το μέλλον της πόλης όπως η αποτροπή δημιουργίας hot spot στο Ελληνικό αλλά και η καθοριστική παρέμβαση στην εξέλιξη της επένδυσης στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Σοφία Βούλτεψη βουλευτής της Νέας δημοκρατίας, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, o oποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης, ο Γ.Γ Νέας Σμύρνης Μιχάλης Χρηστάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γαϊτάνης και Γιαννόπουλος, ο δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού και υποψήφιος Βουλευτής Μιχ. Σταυριανουδάκης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χ. Πασβαντίδης, Μ. Ανανιάδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Δ. Γιαννακόπουλος, ο πρώην αντιδήμαροχος Αθηνών κ. Κοκοζώτος και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ