Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Μεγάλη άσκηση αντιμετώπισης σεισμού στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση σεισμού «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2019» στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, η οποία περιελάμβανε 4 σενάρια και πραγματοποιήθηκε στους χώρους του παλαιού Αεροδρομίου στο Ελληνικό, σε εγκαταλειμμένο κτίριο της πολιτικής αεροπορίας.

Σκοπός της ήταν η ετοιμότητα για διάσωση, η αποτελεσματικότητα των εμπλεκομένων φορέων και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας αυτών.
Το γενικό πρόσταγμα το είχε η Πυροσβεστική, υπό τη διοίκηση του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγου Νικόλαου Σπαή. Συμμετείχαν, ο 8ος Πυροσβεστικός Σταθμός με διοικητή τον κ. Νικόλαο Τσόγκα, η 1η ΕΜΑΚ, ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής.
Ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης προσήλθε με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και την εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης. Τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν από τον δήμο, ήταν το μικρό πυροσβεστικό όχημα, ένα πούλμαν μεταφοράς προσωπικού, χωματουργικό μηχάνημα και ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ