Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ”Ξανά η Πόλη Μπροστά” για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ελληνικό

Δημοσιεύθηκε

στις

H ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης ” Ξανά η Πόλη Μπροστά” του Κώστα Στέφα και η επίμαχη ανάρτηση του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης: 

“Το 2006, με Δήμαρχο Ελληνικού τον Ι. Εφραιμίδη, στον προγραμματισμό υπήρχε και το χτίσιμο αθλητικής και πολιτιστικής αίθουσας στον χώρο του Α’ Δημοτικού σχολείου στα Σούρμενα.

Τα σχέδια αυτά παρέμειναν παγωμένα στα αρχεία της Τεχνικής Υπηρεσίας. Είναι ακριβώς τα σχέδια αυτά, που μετά από την απαραίτητη επικαιροποίηση, υλοποιεί η σημερινή διοίκηση.

Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε αναπάντητη την σημερινή αλαζονική ανακοίνωση του Δημάρχου που αναφέρει ότι το έργο αυτό το οραματίστηκε η διοίκηση του.
Είναι ψευδές και άδικο για όσους το 2006 οραματίστηκαν, δούλεψαν και παρέδωσαν τα σχέδια αυτά.

Και κάτι ακόμα:
Το έργο αυτό το φέραμε ξανά στο προσκήνιο, το 2014, με την παράταξή μας εντάσσοντάς το στο προεκλογικό πρόγραμμά μας. Το ίδιο κάναμε και το 2019, κάνοντας τις απαραίτητες επικαιροποιήσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ

“Συγκίνηση! Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό της δημιουργίας και το ένιωσα έντονα στη παραλαβή της ολοκλήρωσης της Α φάσης της κατασκευής της Αίθουσας Πολλαπλών χρήσεων του Ελληνικού. Έπεσε το τσιμέντο στη θεατρική σκηνή, ολοκληρώθηκε η αίθουσα γυμναστικής και μένει η οροφή!

Ένα τεράστιο έργο της διοίκησης μας που το οραματίστηκε για τις επόμενες γενιές του Ελληνικού στο τομέα Άθλησης και Πολιτισμού και χρηματοδοτείται από τη περιφέρεια.
Εγκαίνια του χρόνου στο Ποντιακό Πανηγύρι”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ