Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου το Γραφείο Κτηματογράφησης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμη δημόσια υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία της, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου ΠΑΛΑΙ (Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι). Ειδικότερα το Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης, που στεγάζεται πλέον στο ΠΑΛΑΙ, εξυπηρετεί 32 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας και πάνω από 3.000 προκαποδιστριακούς Ο.Τ.Α. της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Το ωράριο λειτουργίας του είναι: από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 16:00 και την Τετάρτη από τις 8 το πρωί μέχρι τις 20:00 και θα εξυπηρετεί τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
Φωτοαντίγραφα του τίτλου (πχ συμβόλαιο), του πιστοποιητικού μεταγραφής, του τοπογραφικού (εάν υπάρχει), του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου τους, καθώς και εγγράφου με τον ΑΦΜ τους (πχ εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμός ΔΕΗ).

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
Το Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου ΠΑΛΑΙ βρίσκεται απέναντι από το Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι.
Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το ΠΑΛΑΙ βρίσκεται επί ενός κύριου οδικού άξονα της πόλης, τη Λεωφόρο Βεΐκου στο νούμερο 137, ενώ το πάρκινγκ του έχει χωρητικότητα 2.000 αυτοκινήτων.
Αν χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό, βγείτε στην έξοδο 12 «Λ. Κύμης-Ολυμπιακό Στάδιο». Συνεχίστε με νότια κατεύθυνση, έχοντας το ΟΑΚΑ στα αριστερά σας. Θα φτάσετε έξω από το ΠΑΛΑΙ σε περίπου 3,5 χλμ. μετά το σημείο που αφήσατε την Αττική Οδό.
Επίσης μπορείτε να φτάσετε στη Λεωφόρο Βεΐκου και από την Κηφισίας, να στρίψετε στη Λ. Σπύρου Λούη και να στρίψετε στην Κύμης, ώστε να συνεχίσετε μέχρι τη Λεωφόρου Βεΐκου.
Μπορείτε επίσης να φτάσετε μέχρι το γήπεδο και χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς. Συγκεκριμένα ακριβώς έξω από το ΠΑΛΑΙ περνούν δύο λεωφορειακές γραμμές:

  • Η γραμμή 444 (Χαλάνδρι – Γαλάτσι – Άνω Πατήσια) η οποία συνδέεται με τον Ηλεκτρικό Σταθμό “Πατήσια” και με τη στάση Μετρό “Χαλάνδρι”.
  • Η γραμμή 608 η οποία ξεκινά από το ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου και μέσω του κέντρου (Πατησίων – Ακαδημίας – Βασιλίσσης Σοφίας) καταλήγει στου Ζωγράφου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. επικοινωνίας: 2106505600 (Εθνικό Κτηματολόγιο) ή στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ