Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

«Περπατώ στην πόλη μου»: Συνεργασία από τον Δήμο Ασπροπύργου με το Σύλλογο Γυναικών «Κροκωνίς»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σημείο εκκίνησης το Αγροκήπιο Ασπροπύργου, η δράση του Συλλόγου Γυναικών «Κροκωνίς» «Περπατώ στην πόλη μου» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ασπροπύργου  έδωσαν και φέτος το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Κρατώντας στα χέρια μπαλόνια και φορώντας τα μπλουζάκια τους ξεκίνησαν μια πορεία υποστήριξης της Πρόληψης κατά το Καρκίνου του Μαστού, στα στενά της πόλης τερματίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου. Εκεί παρέλαβαν τα φαναράκια τους και με το σύνθημα του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου και της Προέδρου του Συλλόγου, κ. Μαρίας Ρηγάτου τα άφησαν στον ουρανό, ευχόμενοι να μην αποτελέσει ποτέ αυτή η -ιάσιμη πλέον- πάθηση βάρος για καμία γυναικά.

Ο Δήμος Ασπροπύργου, πέραν των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και των ενημερωτικών ομιλιών που πραγματοποιεί για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των γυναικών,  ως ένδειξη συμπαράστασης σε όλους όσοι νοσούν ή νόσησαν, φωταγώγησε συμβολικά  στο χρώμα του ροζ το Δημαρχιακό Μέγαρο και το Ρολόι της πόλης.  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ