Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Εγκαίνια εκλογικών περιπτέρων ΚΚΕ σε Μαρούσι και Μελίσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ στο Μαρούσι.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου, Κώστας Δράκος, ο οποίος σημείωσε στη σύντομη παρέμβασή του ότι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να μη δώσει άλλοθι και πράσινο φως να συνεχίσει η ΝΔ να υλοποιεί το αντιλαϊκό της έργο, να πει «ως εδώ» και στις αυταπάτες όλων των υπόλοιπων κομμάτων που εξωραΐζουν την ΕΕ και ξεπλένουν την πολιτική της ΝΔ.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Κεντρωτής, καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, λογοτέχνης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ . Κάλεσε τον λαό της περιοχής να ψηφίσει αντισυστημικά, “αφού μόνο το ΚΚΕ μάχεται απέναντι στον καπιταλισμό, το σύστημα που διαθέτει πλήθος μηχανισμών και στηρίζεται από όλα τα κόμματα – πλην ΚΚΕ- και εχθρεύεται τον ίδιο τον λαό”, όπως ανέφερε.

Εγκαίνια και στα Μελίσσια

Εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου πραγματοποίησαν και οι Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ. Ο Θοδωρής Πάσχος, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟ Αττικής, στην ομιλία του σημείωσε: “Με τα εγκαίνια σήμερα του εκλογικού μας περιπτέρου μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη μάχη των ευρωεκλογών. Το εκλογικό μας περίπτερο θα είναι το προπύργιό μας αυτές τις μέρες που απομένουν. Από εδώ θα εφορμούμε καθημερινά για να απευθυνθούμε μαζικά στους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής μας.

Η μάχη δεν ξεκινάει σήμερα. Σήμερα κλιμακώνουμε μια μεγάλη προσπάθεια που δίνουμε εδώ και καιρό και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκλογική ενίσχυση του Κόμματος”.

Τέλος, ο κ. Πάσχος μεταξύ άλλων σημείωσε: “Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, με τα υλικά μας, με αισιοδοξία και μαχητικότητα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις να φτάσουμε παντού, για δυνατό ΚΚΕ και δυνατούς αγώνες που θα έχουμε μπροστά μας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ