Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πρόγραμμα τεχνικών έργων, που στόχο έχει να ενισχύσει τις υποδομές των 66 Δήμων του Λεκανοπεδίου και να αναβαθμίσει την καθημερινότητα των κατοίκων του.

Με βάση το παραπάνω πλαίσιο, η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου, θα υλοποιήσει μέσα στην τρέχουσα θητεία της, μια σειρά από αναγκαία έργα στο Μαρούσι.

Πρόκειται για έργα για τα οποία έχει ήδη γίνει η απαραίτητη προεργασία και προετοιμασία τα προηγούμενα χρόνια, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε επίπεδο μελετών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, αποτελεί προσωπική δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και η ολοκλήρωση του έργου της διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς, τα έργα ομβρίων για τις Π.Ε. του Κέντρου, του Αγίου Νικολάου, της Αγίας Φιλοθέης και των Αναβρύτων. Αλλά και η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κτήμα Καρέλλα.

Ταυτοχρονα υπάρχει η βούληση να χρηματοδοτηθούν στο Μαρούσι, όπως και σε όλους τους Δήμους της Αττικής κι άλλα έργα, εφόσον κατατεθούν ώριμες μελέτες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ