Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κολύμβηση: Στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2020 ο Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από πρόσκληση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου παραβρέθηκαν χθες στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης οι οποίοι διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, για την σωστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον Covid -19, καθώς και για τη μεταξύ τους συνεργασία επισημαίνοντας ότι «όλοι μαζί κατάφεραν να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μάλιστα με τη συμμετοχή 2500 αθλητών από όλη τη χώρα».

Ο Γ. Πατούλης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι στο πλευρό των αθλητών και ιδιαίτερα του υγρού στίβου οι οποίοι έχουν ανάγκη από υποδομές και κατάλληλους χώρους προπόνησης. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να δοθεί ξανά πνοή και στον ιστορικό αθλητικό χώρο του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο Ζάππειο. Όπως επισήμανε, σε πρώτη φάση θα εκπονηθεί μελέτη και στη συνέχεια θα εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την επαναλειτουργία του αθλητικού χώρου «στον οποίο μεγάλωσε σειρά γενεών Ελλήνων πρωταθλητών».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο ΟΑΚΑ ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ Κ. Χαλιωρή, τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Δ. Διαθεσόπουλο, τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης Σ. Γιαννιώτη, την Ολυμπιονίκη Υδατοσφαίρισης και Πρόεδρο Αθλητών που έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες Β. Κοζομπόλη καθώς και με αθλητές και παράγοντες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ