Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Στα Εμβολιαστικά Κέντρα κατά του Covid-19 ο Γ. Γκίκας

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αιγάλεω και το Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών) πραγματοποίησε την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για το σκοπό του εμβολιασμού και ενημερώθηκε για το πρωτόκολλο της διαδικασίας τόσο
από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Φωτεινή Βρύνα, τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και Διευθυντή κ. Ιωάννη Κουλούρη  όσο και από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό.

Ο  Δήμαρχος  τους συνεχάρη για την εξαιρετική δουλειά που φέρουν εις πέρας τόσο ως σημεία Υγειονομικής περίθαλψης αλλά και ως σημεία αναφοράς εμβολιασμών, σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για τη Δημόσια Υγεία.

 

Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στην άριστη οργάνωση και προετοιμασία που εκ του αποτελέσματος κατατάσσονται στα αρτιότερα και δυναμικότερα Νοσοκομεία και Kέντρα Υγείας και κατά συνέπεια, ευελπιστούμε, και εμβολιασμού της χώρας. Ο Δήμαρχος έθεσε στη διάθεση του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας τις υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Αιγαλιωτών κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ