Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Όσα έγιναν στη συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετέβη τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στο Δημαρχείο της Αθήνας καθώς συνάντησε  τον Δήμαρχο Κ. Μπακογιάννη.

Ο ίδιος παρέδωσε υγειονομικό υλικό προστασίας, για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν.

Ειδικότερα, τον κ. Πατούλη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και προσέφεραν εκ μέρους της Περιφέρειας στον Δήμο 4.000 προστατευτικές μάσκες και 70 ατομικές και επιτραπέζιες συσκευασίες αντισηπτικών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας», η αστική παρέμβαση που σχεδιάζει ο Δήμος Αθηναίων στο κέντρο της Αθήνας, με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει πως αποτελεί μία καινοτόμο πρωτοβουλία με πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες και το περιβάλλον.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τον κ. Μπακογιάννη για το επισιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, μέσω του οποίου διανέμονται καθημερινά περίπου 40.000 μερίδες φαγητού σε ευπαθείς ομάδες, το οποίο ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και εξελίσσεται σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Έμφαση δόθηκε κατά τη συζήτηση και στο πρόγραμμα που υλοποιεί η Περιφέρεια για την προώθηση της ανακύκλωσης στην Αττική. Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα στοίχημα το οποίο είναι αποφασισμένος να κερδίσει σε συνεργασία με τους Δήμους και τους πολίτες, με στόχο να γίνει μία νέα «Πράσινη» αρχή στην Αττική.

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την προσφορά του, υπογραμμίζοντας την «εξαιρετική» συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής σε όλα τα επίπεδα και επισημαίνοντας πως στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, απαιτείται συστράτευση απ΄όλους για την καλύτερη προστασία των πολιτών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ