Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Το Comicdom Bazaar επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από την τεράστια επιτυχία του καλοκαιρινού Comicdom Bazaar, το αγαπημένο event των απανταχού κομιξόφιλων επιστρέφει και πάλι στο ίδιο venue, με ακόμα μεγαλύτερο space, περισσότερους πωλητές και, όπως πάντα, με πάρα πολλά comics.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. οι φίλοι των comics μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη. Η έκθεση απευθύνεται τόσο σε απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους.

Τεράστια ποικιλία για όλα τα γούστα

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers, καθώς και πολλά action figures, statues, Funko Pop!, games και πάσης φύσεως collectibles, σας περιμένουν στο φθινοπωρινό Comicdom Bazaar.

Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια.

Μπορείτε να συμπληρώσετε κενά στη συλλογή σας, να δοκιμάσετε νέους τίτλους, να αποκτήσετε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ακόμα και να ψωνίσετε δώρα για φίλους.

Διαγωνισμοί και δώρα

Και επειδή πλέον έχει καθιερωθεί, θα υπάρχουν και αυτή τη φορά κληρώσεις με δώρα συλλεκτικά comics και comic-related items, για όσους επισκεφτούν το event και ψωνίσουν από κάποιον από τους φιλοξενούμενους πωλητές.

Οι διοργανωτές μας παροτρύνουν να εξοπλιστούμε με ευχάριστη διάθεση και να επικσφθούμε τον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, συνδυάζοντας την κυριακάτικη φθινοπωρινή βόλτα με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics και collectibles. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα είναι εκεί από το πρωί, με πλατιά χαμόγελα και χιλιάδες comics!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το μεγάλο bazaar, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Comicdom και να «χαζέψετε» σε μία τεράστια gallery που θα σας προϊδεάσει για το τί σας περιμένει στην Κυψέλη, ενώ, εάν θέλετε να συμμετέχετε στην έκθεση ως πωλητές, μπορείτε, μέσω της ιστοσελίδας να βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για την διαδικασία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ