Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Με ένα χρυσό δέντρο ελιάς τίμησε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας στο Βαφειαδάκειο Ίδρυμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ένα χρυσό δέντρο ελιάς, που είναι το σύμβολο του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, τίμησε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών κατά τη διάρκεια της τέλεσης του αγιασμού στο Βαφειαδάκειο  Ίδρυμα την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Στον προαύλιο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού-Νηπιαγωγείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ», που βρίσκεται στον Δήμο Αγ. Αναργύρων –Καματερού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για τον covid-19, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Συμεών, Προεδρεύων του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών  Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη και μέλος της Διοικούσας επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού-Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ», τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022.

Ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας επαίνεσε με θέρμη την σημαντική προσφορά του Βρεφονηπιακού Σταθμού-Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟ» στο Δήμο.

Τέλος ο Δήμαρχος τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών με το σύμβολο του Δήμου, ένα χρυσό δέντρο Ελιάς, για την αμέριστη συμπαράσταση και την αγαστή συνεργασία του.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερωνύμου Β΄ και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους, στο προσωπικό και στα παιδάκια του σχολείου να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Παρόντες στην τελετή του Αγιασμού εκτός από τον Δήμαρχο κ. Τσίρμπα ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Φ.Τ. της Ι.Α.Αθηνών Αιδεσ. Πρωτ. π.Βασίλειος Χαβάτζας, ο Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. & Ελένης Βαφειαδάκη κ. Παναγιώτης Σίσκος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Περιβαλλοντικής Χημείας, η Κοινωνική Λειτουργός του Γ.Φ.Τ. της Ι.Α.Αθηνών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Βρεφονηπιακού Σταθμού-Νηπιαγωγείου «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ» κυρία Ελένη Νασέλου, καθώς και οι Ιερείς της Ενορίας των Αγ. Αναργύρων Αττικής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ