Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

«Όλοι μαζί μπορούμε»: Δεκάδες κιβώτια με σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά του Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεκάδες κιβώτια με σχολικά είδη, όπως τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής κ.ά., συγκέντρωσε η δράση «Το παιδί πάνω από όλους» που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Ιλίου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο.

Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν με την ευκαιρία της νέας χρονιάς και πρόκειται να διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία στα παιδιά του Ιλίου που έχουν πραγματικά ανάγκη και οι οικογένειές τους είναι δικαιούχοι των Κοινωνικών Προγραμμάτων του Δήμου.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:«Η ενεργή συμμετοχή μας στη δράση «Το παιδί πάνω από όλους» για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν με χαμόγελα τη νέα σχολική χρονιά, ήταν αυτονόητη. Ο Δήμος Ιλίου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάθε εκστρατείας που έχει ως επίκεντρο τον Άνθρωπο, πολλώ μάλλον τα παιδιά. Η πρόσβαση στην εκπαίδευση και τη σχολική ζωή είναι ιερό δικαίωμα για όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από που προέρχονται και που βρίσκονται, και έχουμε απόλυτη υποχρέωση να το προασπίζουμε».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ