Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Απολογισμός με μήνυμα νίκης του Δημάρχου Αγ. Αναργύρων – Καματερού Ν. Σαράντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Μαρία Έλενα» έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του απολογισμού του έργου της Διοίκησης από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων –Καματερού Νίκο Σαράντη.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού «Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό Μαζί, Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας».
Οι φίλοι και φίλες του συνδυασμού που συμμετείχαν στην εκδήλωση ξεπέρασαν τόσο την χωρητικότητα του κινηματογράφου σε καθήμενους και όρθιους ώστε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν ασφυκτικά γεμάτος και ο προθάλαμος του κτιρίου.
«Ήταν ένα καθαρό μήνυμα νέας νίκης για τον Νίκο Σαράντη και τον συνδυασμό Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό Μαζί, Πόλη Αλληλεγγύης και Δημιουργίας. Νίκης που εκ των προτέρων ο Νίκος Σαράντης αφιέρωσε σε όλους τους δημότες που τόσα χρόνια στέκονται δίπλα στον συνδυασμό και με τη συμμετοχή τους αποτελούν την αληθινή δύναμη του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της Αυτοδιοίκησης.
Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Γεώργιος – Δημήτριος Καρράς. Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Καμίνης. Το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΝΔ κ. Στέφανος Σταμούλης. Οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ κκ. Γιάννης Λοβέρδος, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Μαραβέλιας, Αντώνης Πανούτσος. Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ κκ. Θάνος Ασκητής, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Ελένη Σταύρου, Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΜΕΡΑ25 Δημήτρης Δρόσος. Η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Αγίων Αναργύρων –Καματερού της ΝΔ κα Μαρία Σαπέλα. Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αγίων Αναργύρων του ΚΙΝΑΛ κ. Δημήτρης Καράμπελας. Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καματερού του ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Ζαζόπουλος. Ο πρώην Δήμαρχος Καματερού Γιώργος Τράγκας. Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Μαρίνα Αλεξανδροπούλου, Θανάσης Βίγλας Αντώνης Δουγένης, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Κώστας Καράμπελας, Γιώργος Κατριβάνος, Δημήτρης Μουλιάτος. Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Ανδρέας Λεοτσάκος.
Επίσης παραβρέθηκε ο χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Αργύρης Καμπούρης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η παγκόσμια πρωταθλήτρια νεανίδων στο Kick Boxing Μαριέττα Γαλανομάτη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ