Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πολιτικό βαρομετρικό χαμηλό “χτυπά” το Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίθετα με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις ημέρες, στο Μαρούσι ανέβηκε αρκετά ψηλά το πολιτικό θερμόμετρο, καθώς οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεόδωρος Αμπατζόγλου και Γιώργος Καραμέρος επιδόθηκαν σε ένα γαϊτανάκι ανταλλαγής ανακοινώσεων.
Αφορμή ήταν η πρόσφατη ανακοίνωση προσχώρησης υποψηφίων – στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον Συνδυασμό του κ. Καραμέρου.

«Ο κ. Καραμέρος επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι»
Εξέλιξη που σχολίασε ο κ. Αμπατζόγλου, στην ανακοίνωση που εξέδωσε με τίτλο: «Ο κ. Καραμέρος επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι», στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με αφορμή τη συμμετοχή νέων γνωστών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμέρου οφείλουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα: Καλωσορίζουμε στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, την επίσημη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι . Την παράταξη που ηγείται ο μέχρι χθες “ανεξάρτητος” αντι-περιφερειάρχης της κας Δούρου , ο κ. Γ. Καραμέρος. Αν και όλος ο κόσμος το γνώριζε, τελικά δεν άντεξαν για πολύ και αποκάλυψαν την αλήθεια. Με μια φωτογραφία και με μια δήλωση, βγήκε στο ΦΩΣ η πραγματική τους κομματική ταυτότητα. Μία ταυτότητα βέβαια που εδώ και πολύ καιρό, είχαν αναδείξει τα φιλικά ΜΜΕ προς το ΣΥΡΙΖΑ. Ο δήθεν ανεξάρτητος από κομματικές εξαρτήσεις συνδυασμός Ενωμένο Μαρούσι του κ. Καραμέρου, πήρε το «κανονικό» του χρώμα. Ο κ. Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι. Ο κ. Καραμέρος δίνει μάχη για το ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, όπως έδινε μάχη και ως υποψήφιος με το συνδυασμό της κας Δούρου.
Πλέον οι πολίτες του Αμαρουσίου θα μπορέσουν χωρίς σκιές και χωρίς παραμορφωτικούς φακούς, να αξιολογήσουν τα πρόσωπα, τα προγράμματα, τα πεπραγμένα, τις αρχές και τις αξίες όλων των υποψηφίων».

Γ. Καραμέρος: «Δημιουργηθήκαμε στις γειτονιές, όχι σε κομματικά γραφεία»
Άμεση ήταν η απάντηση της παράταξης που ηγείται ο κ. Καραμέρος, αναφέροντας: «Το # Ενωμένο Μαρούσι έχει ήδη ανακοινώσει 44 υποψηφίους κάθε κομματικής προέλευσης απ΄ όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, δεν ξεχωρίζουμε τους πολίτες σε μπλε, κόκκινους ή πράσινους – όλοι χρειάζονται στο ανεξάρτητο και πολύχρωμο # Ενωμένο Μαρούσι. Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Άλλωστε η δική μας παράταξη δεν δημιουργήθηκε σε κομματικά γραφεία, αλλά στις γειτονιές της πόλης μας μαζί με τους δημότες του Αμαρουσίου. Σε ό,τι αφορά τον υποψήφιο δήμαρχο που διορίστηκε και επιβλήθηκε από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Τα λέει όλα ένα παλαιότερο δελτίο τύπου της πολιτικής κίνησης Δράση, σχετικά με τον διορισμό του ως επικεφαλής του ΟΕΑΔ. Εμείς απλά τονίζουμε ότι στο πρόσφατο συνέδριό της, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Δράση ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τη ΝΔ.”

Η ανταπάντηση του κ. Αμπατζόγλου
Είχαμε ακόμα μία ανακοίνωση όμως. Συγκεκριμένα, ο κ. Αμπατζόγλου ανταπάντησε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Με αφορμή την απάντηση του κ. Καραμέρου και την επίθεση λάσπης στο πρόσωπο του κ. Θ. Αμπατζόγλου οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα: Η σπουδή του κυρίου Καραμέρου να μας απαντήσει με κίτρινα σχόλια και όχι επί της ουσίας, δείχνει την προσπάθειά του να κρύψει από τους Μαρουσιώτες τη δική του κομματική ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την υποψηφιότητά του. Αυτή όμως δεν κρύβεται! Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον κ. Καραμέρο, και όλο το Μαρούσι γνωρίζει τον κ. Κούκουζα. Ότι όμως και να πει ο κ. Καραμέρος, μία είναι η αλήθεια. Ότι η υποψηφιότητα Καραμέρου είναι υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο “Ενωμένο Μαρούσι” φέρει τη σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καραμέρος παριστάνει τον ανεξάρτητο ενώ γνωρίζουμε ότι επί 5 χρόνια τώρα είναι διορισμένος Αντιπεριφερειάρχης με σφραγίδα «Τσίπρα -Δούρου». Επί 5 χρόνια τώρα δίνει δημοσίως μάχες υπέρ του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη ο κ. Καραμέρος, όλο τον καιρό της πολιτικής του ενασχόλησης με το Μαρούσι, απέφυγε να αναφερθεί στα 5 αποτυχημένα χρόνια θητείας του στο πλευρό της κ. Δούρου και κυρίως απέφυγε να θυμίσει στους Μαρουσιώτες ποιό το καλό που έφερε στην πόλη μας, ως Αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τη σφραγίδα Τσίπρα-Δούρου. Μήπως μόνο εμπόδια; Θυμίζουμε στον κ. Καραμέρο πως σε αντίθεση με αυτόν, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, από όποια θέση ευθύνης και αν υπηρέτησε έφερε μόνο μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα, για την πατρίδα μας.»

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Κωστας

    26 Φεβρουαρίου 2019 at 4:32 μμ

    Ο Αμπατζογλου απο την αλλη ειναι σιγουρος πως στηριζεται απο την ΝΔ; Κι αν ναι, είναι σιγουρος οτι τον στηριζουν οι Πατούληδες που εχουν κανει δουλιτσες τοσα χρονια στο Μαρουσι;; ΧΑΧΧΑΧΑ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ