Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Οι αθλήτριες του Δήμου Αγ. Παρασκευής στηρίζουν τον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η ομάδα βόλεϊ γυναικών Αγίας Παρασκευής, με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής) διοργανώνει σχετική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, το φιλικό αγώνα της ομάδας ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΑΕΑΠ) και του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΦΟ) ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18.30 μμ, οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ, θα φορούν μπλουζάκια με το σλόγκαν «BLOCK THE DISEASE» και «ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ».

Οι παίκτριες θα τα φορούν καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, δείχνοντας την συμπαράστασή τους και συμβάλλοντας στην ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί (χωρίς την παρουσία θεατών) στις 24 Οκτωβρίου, ώρα 18.30 μμ (Γυμναστήριο του ΠΑΟΔΑΠ, τέρμα Νότου), στο γήπεδο βόλεϊ, παρουσία
εκπροσώπων όλων των φορέων της διοργάνωσης, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από την συνδιοργανώτρια εταιρία θα προσφερθούν 10 δωρεάν μαστογραφίες και 10 δωρεάν υπέρηχογραφικές εξετάσεις μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες, ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγίας Παρασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ