Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Χαλανδρίου: Κλείνει και το γήπεδο μπάσκετ στο «Ν. Παπαδάκης» λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλειστό θα είναι από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Παπαδάκης», λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος αθλητικού σωματείου της πόλης.

Σήμερα θα γίνει απολύμανση του χώρου και οι αθλητές/τριες της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ Covid-19.

Σημειώνεται ότι το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, το γήπεδο 5Χ5 και το skate park που λειτουργούν στον ίδιο αθλητικό πολυχώρο συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χάρης Μαυρουδής καλεί εκ νέους τους αθλητικούς συλλόγους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου να τηρούν απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν λάβει από το Δήμο και τις ομοσπονδίες τους, για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Απευθύνει επίσης έκκληση και στους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις να μην συνωστίζονται έξω από τους αθλητικούς χώρους και σε όλους τους αθλούμενους να τηρούν κατά την προέλευση και διαμονή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η δ/νση Αθλητισμού. «Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Προτεραιότητα η ασφάλεια όλων μας», υπογραμμίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ