Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Αρνητικά τα αποτελέσματα των drive through rapid test

Δημοσιεύθηκε

στις

Έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης» την περασμένη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μέσω Κινητής Μονάδας πραγματοποίησε 179 τεστ, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τον Οργανισμό.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε σχετικά: «Από την αρχή της πανδημίας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αλλά και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ προκειμένου να λαμβάνουμε τις οδηγίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να προφυλάξουμε την πόλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι περιττό να τονίσω πως όλες οι οδηγίες που μας δίνονται από τον οργανισμό τηρούνται ευλαβικά και κατά γράμμα.  Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους διοικούντες τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας που τήρησε και τις δύο δεσμεύσεις του προς τον Δήμο μας και βρέθηκε στην πόλη μας για να διενεργήσει τα τεστ κορονοϊού. Τα αποτελέσματα των τεστ ήταν εξαιρετικά, μιας και δεν βρέθηκε κανένα θετικό και αυτό αποδεικνύει πως στην Αγία Παρασκευή δουλεύουμε με τον σωστό τρόπο αναφορικά με θωράκιση της πόλης μας από την πανδημία, με πρωτεύοντα στόχο την ασφάλεια των δημοτών μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ