Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Ατζέντα Εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κρίση θέλει καλοπέραση

Η πολιτική αστάθεια δεν πτοεί συλλόγους και φορείς της περιοχής μας που έχουν προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων τις επόμενες ημέρες στις οποίες όσοι πάνε αναμένεται να περάσουν καλα.

Σάββατο 22 Ιουνίου


Σύλλογος Ηπειρωτών Μεταμόρφωσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ»:
Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης  διοργανώνουν την «Γιορτή Προβατίνας»  Σάββατο και ώρα 21:00, μπροστά στο γραφείο του Συλλόγου (Γ. Παπανδρέου 152,  εργατικές κατοικίες – Διαδημοτικό Γήπεδο Μεταμόρφωσης).

 

 

Τετάρτη 26 Iουνίου


Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων:
Στις 20:00 στο Ανοικτό Θέατρο Μελισσίων θα δοθεί η παράσταση “Ο Μισεμός είναι Καημός, το Κατευόδιο Ζάλη”  με χορούς & τραγούδια της Ξενιτιάς με την παραδοσιακή ορχήστρα  “Μουσικό Σεργιάνι”. Είσοδος ελεύθερη.

 
Πέμπτη 27 Ιουνίου

 

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας:  H καλοκαιρινή γιορτή του Χορευτικού Ομίλου της Ένωσης πραγματοποιείται στις 20.00 στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Μακελαράκη και Σαλαμίνος, Περισσός). Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια απʼ όλη την Ελλάδα.

Παρασκευή 28 Ιουνίου

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου οργανώνει μουσική διάλεξη με θέμα “Η Ελληνικότητα στη Λόγια Ελληνική μουσική”, στις 20.30, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος). Εκεί θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από έργα Ελλήνων Συνθετών, καθώς και αποσπάσματα από την «άγνωστη» μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Τη διάλεξη επιμελείται και παρουσιάζει ο Μαέστρος του Δήμου κ. Νίκος Φυλακτός. Θα ακολουθήσει εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου υπό τη διεύθυνση του.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ