Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Ατζέντα Εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα φώτα στα παιδιά

Οι εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τους μικρούς συμπολίτες μας ξεχωρίζουν στην ακόλουθη ατζέντα εκδηλώσεων που σας έχουμε ετοιμάσει:

 

Σάββατο 15 Ιουνίου

Πολιτιστικός Σύλλογος “Θάλασσα και Παράδοση”: Ο σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης διοργανώνουν στις 21.00 για τρίτη συνεχή χρονιά τη “Γιορτή Σαρδέλας” στην πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (έναντι Δημαρχείου). Η βραδιά θα περιλαμβάνει σαρδέλα, ρακί και νησιώτες καλλιτέχνες   

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Στον ανακαινισμένο χώρο της πρώην Disco Piccadilly, επί της οδού Κουντουριώτου 20Α, συνεχίζονται σήμερα και αύριο Κυριακή, με ώρα έναρξης στις 21.00 οι θεατρικές παραστάσεις Camino Real από τη θεατρική ομάδα “Πάμε Παρακάτω” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Είναι απαραίτητο να κρατήσετε θέση (ΤΗΛ: 6909971761), ενώ η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

Κυριακή 16 Ιουνίου

Δήμος Νέας Ιωνίας: O Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου  διοργανώνει, με ώρα έναρξης στις 19.30, την τελική εκδήλωση του Μαζικού Αθλητισμού, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας. Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους τα τμήματα Ενόργανης, Ρυθμικής, Ειδικής Αγωγής, Hip Hop, Latin, Kick Boxing του Ο.Π.Α.Ν.

Δευτέρα 17 Ιουνίου

1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων: To 1ο Λύκειο διοργανώνει επετειακή καλλιτεχνική  εκδήλωση μνήμης – ανάμνησης και συνάντησης αποφοίτων για τα 50 χρόνια λειτουργίας του, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 20.15, στο προαύλιο του σχολείου (Σύρου και Παπάγου).

Τετάρτη 19 Ιουνίου

 
3ο Λύκειο Νέας Ιωνίας:  Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας μας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «Γνώσεως ωφελήματα» της ερευνητικής ομάδας μαθητών Α’ τάξης, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του σχολείου (Δεμιρδεσίου 121), την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:30. Η Είσοδος είναι Ελεύθερη

Παρασκευή 21 Ιουνίου

 
4o Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής: Στην αίθουσα εκδηλώσεων  του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής (Κηφισίας 32 και Ανάφης 13), στις 19:30, παρουσιάζεται το θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά “Ζητείται Ψεύτης”. Η παράσταση έχει σκηνοθετηθεί από την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Ζουμπουλάκη Αγγελική , ενώ οι μαθητές που συμμετέχουν έχουν δώσει μια ερασιτεχνική μεν  ξεχωριστή  και ζηλευτή δε  ερμηνεία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ