Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Ατζέντα Εκδηλώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

Αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γεμάτη είναι η ατζέντα εκδηλώσεων και δράσεων στην περιοχή μας την Τετάρτη 20 Μαρτίου και περιλαμβάνει αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στο Ηράκλειο και δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλου επιπέδου στη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 20 Μαρτίου  

1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας:
Οι Σύλλογοι Γονέων των σχολείων σε συνεργασία με την αιμοδοσία του Παίδων Αγία Σοφία, διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά  αιμοδοσία, από τις 10:00 έως 14:00, στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου (Γυμναστήριο) με διπλό σκοπό, να βοηθήσουν τα πολυμεταγγιζόμενα  παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία, και παράλληλα να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος για τα παιδιά της Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας.

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας γιορτάζει την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στις 17.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου & Νεότητος) με τη συμμετοχή των πέντε ΚΑΠΗ του Δήμου και του ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (χορωδίες – χορευτικό).

Σύλλογος Σμυρναίων Νέας Ιωνίας: Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Π. Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία) στις 19.00, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Λουκάς Χριστοδούλου θα παρουσιάσει την ενότητα με υλικό από καρτ ποστάλ και φωτογραφίες με θέμα:  τα Προάστια της Σμύρνης».

Ιωνικός Σύνδεσμος:  Η ένατη εκδήλωση του αφιερώματος στην εποχή του ρεμπέτικου διοργανώνεται  στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων “Στράτος Μελεμενής” του Ιωνικού Συνδέσμου (Λ. Ηρακλείου και Τσουρουκτσόγλου)  με θέμα: “Εμφύλιος, ρεμπέτικο και αριστερά”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ