Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Ατζέντα Εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολιτιστικές αποδράσεις

και κοινωνικός προβληματισμός  

Παρουσίαση βιβλίου, βράβευση εκπαιδευτικών, ημερίδα για τις εξαρτήσεις το διαδίκτυο, αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο, λογοτεχνική βραδιά αλλά και συζήτηση για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στη Χαλκιδική περιλαμβάνει το μενού των προσεχών εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια.


Κυριακή 14 Απριλίου

Δήμος Αμαρουσίου: Η παρουσίαση του βιβλίου «Ιράν, ιστορική αναδρομή και περιήγηση που σε ταξιδεύει» της Πόπης Βραχιώτη Λυμπεροπούλου πραγματοποιείται στις 11:00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9  Δ. Μόσχα) με την υποστήριξη του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση. Επίσης,  χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μορφωτικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν Dr Muzaffari, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος, συγγραφέας Δρ. Λιάνα Μυστακίδου.                    

Λαϊκή Συνέλευση Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας: Στον χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης (Δεκελείας 116) θα γίνει στις 8 μ.μ. εκδήλωση με θέμα τα γεγονότα στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Ομιλητές: Κατερίνα Σεϊτανίδου (Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής), Γιάννης Ζαμπετάκης επικ. Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Εκπρόσωπος Σωματείου Εργαζομένων ΙΓΜΕ. Παρέμβαση: Φαίη Σταματιάδη (Save Greek Water) Συντονίζει: Ελένη Καρασαββίδου

Δευτέρα 15 Απριλίου

Δήμος Κηφισιάς: Ο Δήμος βραβεύει τους εκπαιδευτικούς που επιμορφώθηκαν στα προγράμματα του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ , στις 19:00, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς, Διονύσου & Μυρσίνης 2, Κηφισιά

Τρίτη 16 Απριλίου

1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής: Το σχολείο διοργανώνει εκδήλωση – Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο με τίτλο «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο», ​την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 8:30 – 10:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Κουντουριώτου 18 και Νεότητος).

Τετάρτη 17 Απριλίου

Δήμος Αμαρουσίου: Ο Δήμος σε συνεργασία με το Κέντρο για την UNESCO στην Ελλάδα (Center for UNESCO in Greece) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
« DELETE στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ENTER ΣΤΗ ΖΩΗ»: Διαδίκτυο και Αλκοόλ στον αστερισμό των νέων, στις 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Ιωνικός Σύνδεσμος: Στο πλαίσιο της 17ης Συνάντησης της Ιωνιώτισσας Δημιουργού , στις 7:30 μ.μ., διοργανώνεται λογοτεχνική βραδιά με θέμα: «Iωνιώτισσες λογοτέχνιδες διαβάζουν έργα τους» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιωνικού Συνδέσμου Στράτυος Μελεμενής (Λ. Ηρακλείου και Τσουορουκτσόγλου. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται μουσικά από την πιανίστα Εύα Στεργιοπούλου

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ