Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα Πρωτομαγιάς στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πλούσιο παιδικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα ετοίμασε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2024, ο οποίος και αποτελεί παράδοση για την πόλη.

Με σεβασμό στο ιστορικό πρόσημο των κοινωνικών αγώνων και σε συνδυασμό με τους ολόφρεσκους συμβολισμούς της άνοιξης, σχεδιάστηκε μια σειρά εκδηλώσεων με δωρεάν είσοδο, που περιλαμβάνει παιχνίδια, θεατρική παράσταση Καραγκιόζη, συναυλίες, μουσική και χορό.

Δευτέρα 06/05

Παιδικό πολυθέαμα

Παιδική Χαρά στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας, “Παιδούπολη”

11:30 – 14:30 

Κλόουν, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργός, ανοιξιάτικη μασκότ, ζωγράφοι προσώπου, πρωτομαγιάτικες κατασκευές και δράσεις.

13:30 – 14:30

Θεατρική παράσταση “Ο Καραγκιόζης στη Νέα Φιλαδέλφεια την Πρωτομαγιά”

Τρίτη 07/05, Πλατεία Πατριάρχου, Ν. Φιλαδέλφεια

21:-00

Συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και εξαμελή ορχήστρα.

Με μελοποιημένους στίχους του Ρίτσου, του Γκάτσου, του Βάρναλη των συνθετών Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοΐζoυ, Σαββόπουλου εκφράζεται ο συμβολισμός της ημέρας.

21:00

Γλέντι και χορός με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και πενταμελή μπάντα. Παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια και αυθεντικό νησιώτικο γλέντι!

Τετάρτη 08/05, Πλατεία Πατριάρχου, Ν. Φιλαδέλφεια

20:00, Sailing Dfitwoods

Οι Sailing Driftwoods, το γνωστό ροκ συγκρότημα υπόσχεται ένα δυναμικό live!

21:00, Πωλίνα, Κώστας Μπίγαλης

Ψυχαγωγική συναυλία με ρεπερτόριο από τα 8o’s και 90’s. Ερμηνείες της Πωλίνα και του Κώστα Μπίγαλη, με τετραμελή ορχήστρα. Λατρεμένα τραγούδια και διάθεση party!

21:00, Θ. Ολύμπιος, Β. Πάτσιος

Συναυλία με τον Θάνο Ολύμπιο και τον Βασίλη Πάτσιο. Οι δύο Φιλαδελφειώτες καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα, έντεχνα και λαϊκά.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ