Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τι δηλώνει ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου για την Α’ ΕΠΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

‘’Η διάρκεια θα αναδείξει τον πρωταθλητή’’    

Την άποψή του για το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ και ειδικότερα για τον πρώτο όμιλο έδωσε ο προπονητής της Α.Ε. Ηρακλείου Αττικής Πάρης Βάλβης. Η μεγάλη ομάδα της πόλης είναι μεταξύ αυτών πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην κορυφή των πρωταθλημάτων της Αθήνας αφού διεκδικεί τον τίτλο ή βρίσκεται πάντα μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Τώρα ο στόχος των ιθυνόντων του είναι να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και το εισιτήριο ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και στην κατεύθυνση αυτή είναι και οι μεταγραφές ηχηρών ονομάτων ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του σωματείου. Τζιωρτζόπουλος, Θάνος, Λαναράς, Δασκαλάκης είναι μερικά από αυτά που σίγουρα θα βοηθήσουν με στόχο το όνειρο της ανόδου να γίνει αυτή τη φορά πραγματικότητα.

Ο προπονητής Πάρης Βάλβης με δηλώσεις του έδωσε το στίγμα των απόψεών του τονίζοντας ‘’κληρωθήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο όπου κάθε πρόβλεψη ποιος θα είναι πρωταθλητής είναι παρακινδυνευμένη. Νομίζω πως υπάρχουν σε αυτόν τουλάχιστον πέντε ομάδες που έχουν την δυνατότητα να τον κατακτήσουν και γενικά θα χαθούν πολλοί βαθμοί στους μεταξύ τους αγώνες. Νομίζω πως όποια ομάδα δείξει την μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση τελικά θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου’’.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ηλιούπολης στην πρεμιέρα η ΑΕ Ηρακλείου αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 16.30 την Ένωση Βοτανικού στο γήπεδο του Ρουφ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ