Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αλλαγές στο ΔΣ των κιτρινόμαυρων της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Α.Ε. Ελευθερούπολης έτοιμη για το πρωτάθλημα     

Σε εξαιρετικούς αγωνιστικούς ρυθμούς ξεκίνησε την προσπάθεια της η Α.Ε. Ελευθερούπολης που στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της για το κύπελλο ΕΠΣΑ επιβλήθηκε με νίκες εκτός έδρας με ομάδες που φέτος ανέβηκαν στην ίδια κατηγορία με αυτή και πιο ειδικά τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης και την Α.Ε. Νέας Σμύρνης.

Ο προπονητής Γιάννης Μηλόπουλος δοκίμασε αγωνιστικά σχήματα καθώς έχει επιλογές σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην διάθεσή του και δείχνει πως καταφέρνει η χημεία τους να αποδίδει καρπούς. Η ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε εν όψη του εντός έδρας αγώνα κυπέλου που ακολουθούσε με τον Α.Ο. Αγ. Ελεούσα νίκησε εύκολα με σκορ 3-1 τον Λαρισαϊκό.

Σε διοικητικό επίπεδο οι κιτρινόμαυροι της Νέας Ιωνίας προχώρησαν σε αλλαγές στο Δ.Σ. του σωματείου και πιο ειδικά στη θέση του γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Γιάννης Αθηναίος στη θέση του Θανάση Τσέλιου που έμεινε στην ομάδα βοηθώντας στον χρόνο που διαθέτει για αυτή. Ακόμα κοντά στον υπεύθυνο των ομάδων υποδομών Μπάμπη Τραϊκόπουλο έφορος στην ομάδα Νέων ανέλαβε ο Θύμιος Πέτρου. Οι ιθύνοντες του σωματείου με δηλώσεις τους ευχαρίστησαν τους Γιώργο Τσακαλάκη και Κώστα Κουνουβέλη για την αδιάκοπη προσφορά τους σε αυτό.

Το Σάβββατο η Α.Ε. Ελευθερούπολης στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τον δεύτερο όμιλο της Β΄ κατηγορίας θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (16.30) τον Αστέρα Εξαρχείων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ