Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέος συνεργάτης προπονητή είναι ο Χρόνης Βικάτος

• «Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές» δηλώνει με νόημα 
Ένας ακόμη γνήσιος Ιωνιώτης που ανδρώθηκε στις γειτονιές της πόλης και αργότερα έπαιξε σε πολλές ομάδες του Λεκανοπέδιου, ο Χρόνης Βικάτος, είναι αυτός που θα καθίσει μαζί με τον Λευτέρη Αποστόλου σαν βοηθός του (και τεχνικός της ομάδας εφήβων του συλλόγου) στον πάγκο της Α.Ε. Ελευθερούπολης.

Οι κιτρινόμαυροι της Νέας Ιωνίας ποντάρουν σε γηγενείς ξέροντας ότι αυτοί μπορούν να πιάσουν εύκολα τον παλμό των νεαρών ποδοσφαιριστών της πόλης που αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει τα παιδιά της να αναδειχθούν και μέσα από αυτό. Ο Χ-τύπος μίλησε με τον Χρόνη Βικάτο, ενώ για λίγη ώρα παρών ήταν και ο Λευτέρης Αποστόλου, με τον πρώτο να εξηγεί την φιλοσοφία του. Ξεκινώντας να τονίσουμε ότι ο Βικάτος αγωνίστηκε μέχρι τα 38 του χρόνια σε πολλές ομάδες αποκτώντας άπειρες παραστάσεις, ενώ ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την προπονητική με την Ακαδημία του Αχαρναϊκού και την προηγούμενη σαιζόν οδήγησε την ομάδα εφήβων του ΠΑΟ Αλσούπολης. “Όλα γίνονται μέσα από την δουλειά έτσι ώστε κάθε ποδοσφαιριστής να νιώθει και να είναι έτοιμος να παίξει. Φυσικά με τα προσόντα του αφού εγώ λατρεύω το ποδόσφαιρο και μόνο μέσα από αυτό μπορεί κάποιος να βρεθεί να αγωνίζεται. Στα νέα παιδιά χρειάζεται πίστη και υπομονή, ενώ θεωρώ πως η ψυχολογία έχει κυρίαρχο ρόλο στην εμφάνιση ενός παίκτη μέσα στο γήπεδο” μας είπε. Τα τηλέφωνα των προπονητών των κιτρινόμαυρων δεν σταμάτησαν να χτυπούν στο διάστημα που βρεθήκαμε μαζί τους με ποδοσφαιριστές να προτείνονται να έρθουν σε αυτούς. Ο Χρόνης Βικάτος συνεχίζοντας σημείωσε τα εξής: “υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον Δημήτρη και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Το καλό για μένα είναι ότι δεν συμφωνούμε πάντα αλλά συζητάμε και βρίσκουμε λύσεις αφού δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για να φτιαχτεί μία ομάδα. Πιστεύω πάντως ότι θα φτιάξουμε ένα οργανωμένο σύνολο”. 

• Ο Πρόεδρος Θανάσης Γαρίδας ανέλαβε την ευθύνη για τον υποβιβασμό             
Δηλώσεις με ιδιαίτερη σημασία έκανε ο πρόεδρος της ιστορικής Α.Ε. Ελευθερούπολης Θανάσης Γαρίδας στις οποίες διευκρινίζει “δεν συμφωνώ ότι οι ποδοσφαιριστές Μανώλης Τσουτσουδάκης και Μανώλης Βλασερός  (όπως γράφτηκε) δεν απέδωσαν σύμφωνα με την αξία τους. Για τον υποβιβασμό φταίω αποκλειστικά εγώ”. Επίσης, ο γηγενής τερματοφύλακας Κυριάκος Λεσγίδης που για ένα διάστημα την περσινή περίοδο αγωνίστηκε βασικός αλλά με την έλευση τον Δεκέμβριο του έμπειρου Παναγιωτόπουλου κάθισε στον πάγκο τόνισε με δηλώσεις του: “Δυστυχώς η ομάδα δεν τα κατάφερε. Τώρα χρειάζεται να ανασυνταχτούμε όσο τον δυνατόν γρηγορότερα εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε διάκριση. Θέλουμε από την αρχή να φανούμε ανταγωνιστικοί και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που έγιναν την περσινή περίοδο”.      

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ