Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινάει το 9ο Αθλητικό Camp 

Ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων έχει ετοιμάσει και εφέτος για τα παιδιά ο Δήμος Αμαρουσίου, με τη διοργάνωση του 9ου Αθλητικό Camp 2011.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τετάρτη 1η Ιουνίου και όπως κάθε χρόνο το αθλητικό Camp χωρίζεται σε τέσσερις περιόδους:

Α’ Περίοδος 16/6 – 17/6 & 20/6 – 1/7/2011
Β’ Περίοδος 4/7 – 15/7/2011
Γ’ Περίοδος 18/7 – 29/7/2011
Δ’ Περίοδος 29/8 – 9/9/2011

Στα παιδιά που συμμετέχουν παρέχεται ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων με έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, όπως βόλεϋ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, κολύμβηση, τάε κβο ντο, τζούντο, γυμναστική παραδοσιακοί χοροί, τοξοβολία. Παράλληλα παρακολουθούν τη θεωρητική προσέγγιση των αθλημάτων και την ιστορική τους εξέλιξη με εποπτικά μέσα (TV – DVD). Πραγματοποιούνται επίσης ομιλίες και επισκέψεις διακεκριμένων αθλητών και ανθρώπων του αθλητισμού. 
Η μετακίνηση των παιδιών στους αθλητικούς χώρους γίνεται από τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε κατάλληλους και προσαρμοσμένους για την παιδική ηλικία αθλητικούς  χώρους:
-Εγκαταστάσεις Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Μιχάλης Μανιός»
-Εγκαταστάσεις 15ου Δημοτικού Σχολείου
-Αθλητικές εγκαταστάσεις Football Club 55’’

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 9ου Αθλητικού Camp από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμα του σημειώνει: «Δίνοντας σταθερά προτεραιότητα στη νέα γενιά της πόλης μας και με γνώμονα τη μεγάλη απήχηση που είχαν τα Camp του Δήμου Αμαρουσίου κατά τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζουμε τον επιτυχημένο θεσμό, προσφέροντας με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά μας.  Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, αλλά αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζουμε έμπρακτα τις οικογένειες των συμπολιτών μας και προσφέρουμε το πρόγραμμα σε χαμηλότερο κόστος ειδικά για τους δημότες και κατοίκους Αμαρουσίου. Με τον τρόπο αυτό παρέχουμε τη δυνατότητα σε περισσότερες οικογένειες να στείλουν τα παιδιά τους στα καλοκαιρινά αθλητικά camp του Δήμου μας.»                          

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ