Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τα έσοδα θα δοθούν στους “Γιατρούς του Κόσμου”

Δημοσιεύθηκε

στις

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο Μαρούσι

Καλάθια για καλό σκοπό πόνταραν οι παίκτες του Συλλόγου Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, με αντίπαλο του το Σύλλογο Εργαζομένων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά, έληξε με νίκη των Παλαίμαχων.
Τη φιλανθρωπική αθλητική βραδιά άνοιξε ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, που κάλεσε το Δήμαρχο Αμαρουσίου, σε ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που στήριξαν με την παρουσία τους τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, δηλώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου πάντοτε θα στηρίζει πρωτοβουλίες και φορείς που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ανθρώπινης αλληλεγγύης. Ο παρουσιαστής κατόπιν έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του παιχνιδιού και την είσοδο των παικτών των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και οι συμπαίκτες του Βασίλης Σούλης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Ανδριόπουλος, Σάκης Τζαλάλης, Νάσος Γαλακτερος, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Γιαννούλης, Άγγελος Κορωνιός, Γιώργος Λημνιάτης, Αντώνη Κωνσταντινίδης, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Ντακούρη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα επικρατώντας στο τέλος με 8 πόντους διαφορά έναντι των αντιπάλων τους, εργαζομένων του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου,.
Τα έσοδα από τον αγώνα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, θα διατεθούν για την ενίσχυση της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ