Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αθλητικό διήμερο στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκατοντάδες αθλητές συμμετείχαν

σε αγώνες που διοργάνωσε ο Δήμος

Eνα διήμερο πλούσιο σε αθλητικά δρώμενα με τουρνουά HANDBALL, αγώνες ΤΑΕ – ΚWON – DO και εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο  των εκδηλώσεων “Γιορτές Αθλητισμού”.   

   
Εκατοντάδες αθλητές του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέσα από την αγωνιστική διαδικασία, τις γνώσεις και τις τεχνικές που κατέκτησαν στο άθλημα της αρεσκείας τους, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών τους, αποσπώντας το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Με τη συμμετοχή 150 παιδιών Δημοτικού διεξήχθη το τουρνουά HANDBALL στις εγκαταστάσεις τους ΔΑΪΣ, στο πλαίσιο της προώθησης του αθλήματος.  Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ το κύπελλο έλαβε το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών στα άθλημα. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.              
Την ίδια μέρα, το Σάββατο 28 Μαΐου , τα παιδιά που συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ΤΑΕ -ΚWON – DO του Αθλητικού Οργανισμού εξετάστηκαν να για αποκτήσουν ζώνη και να ανέβουν βαθμίδα στο άθλημα, στην αίθουσα του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου.   Στο κλειστό του Αγίου Θωμά πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή περισσότερων των 500 παιδιών. Το πρωτάθλημα διεξήχθη μεταξύ 10 ομάδων παιδιών 5ης και 6ης Δημοτικού και 6 ομάδων παιδιών γυμνασίου.  Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και τουρνουά για παιδιά ηλικίας δημοτικού. Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλειος Κωνσταντίνου.  Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, κα Ρένα Χαλιώτη ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και για τη συμμετοχή τους στις Γιορτές Αθλητισμού. Παράλληλα μετέφερε το μήνυμα το Δημάρχου  ότι “παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού θα συνεχισθούν, καθώς ο αθλητισμός παρέχει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν”.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ