Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΕΠΣΑ Α΄ Κατηγορία (28η αγωνιστική)

Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:  1-1   
Σώθηκε και μαθηματικά η Α.Ε. Ελευθερούπολης μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ουραγό Αστέρα Ζωγράφου που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας και ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 6΄καθώς μετά από λάθος ο Ξηντάρης με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Ξανθό ανοίγοντας το σκορ (0-1). Μετά το εις βάρος τους τέρμα οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να πιέσουν βγαίνοντας πιο μπροστά σε μέτρα αλλά ήταν ανούσιοι. Η λύτρωση ήρθε στο 81΄καθώς η Ελευθερούπολη κέρδισε φάουλ σε επικίνδυνη  θέση για γκολ με τον Γουδέλη να το εκτελεί με έξυπνο τρόπο σημαδεύοντας την αφύλαχτη γωνία με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και να έχουμε την ισοφάριση. Το 1-1 να έμεινε ως το τέλος του παιχνιδιού χαρίζοντας στην Ελευθερούπολη αέρα επτά βαθμών από την ενδέκατη θέση της βαθμολογίας που βρίσκεται τώρα  ο Αστέρας Ζωγράφου καθώς η ομάδα που θα τερματίσει σε αυτή θα δώσει αγώνα μπαράζ για την σωτηρία.  
Α.Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λ. Μπακογιάννης) Ξανθός, Μπιζάς, Κοτροζίνης, Τσιτοφώτος, Παπακουνάδης, Διακάκης (46΄Μπίνης), Λουκής, Καρυπίδης (57΄Πέττας), Νταντής, Κρουσταλάκης (81΄Βλάχος), Γουδέλης.

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Α.Ο. ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: 3-0 
Άνετη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε η Α.Ε. Ηρακλείου επί του ουραγού Α.Ο. Αγ. Ελεούσα και παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου συγκάτοικος δύο ακόμη ομάδων.  Οι Ηρακλειώτες άνοιξαν  το σκορ στο 43΄με τον Σπυρόπουλο με τον Κουτσουδάκη στο 58΄να κάνει το 2-0 και τον επίλογο όσον αφορά το αποτέλεσμα να γράφει στο 70΄και πάλι ο Σπυρόπουλος που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.  
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Π. Βάλβης)Σταματίου, Κακαμπάκος (46΄Γκόλιας), Καφετζής, Πετρίτσης, Ευθυμίου, Παπαδάκης (61΄Διαμαντάκης), Γεωργουδάκης (55΄Λαγός), Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης, Ανδρεάδης , Σπυρόπουλος.  

Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ: 0-2   
Δεν κατάφερε η Α.Ε. Μεταμόρφωσης να λυγίσει στην έδρα της και τον τρίτο διεκδικητή του τίτλου (όσον αφορά τον δεύτερο όμιλο) τα Μελίσσια χάνοντας με 0-2 “στενοχωρώντας” τους έτερους διεκδικητές της ανόδου στα Περιφερειακά πρωταθλήματα. Τα προβλήματα τραυματισμών και ανετοιμότητας των γηπεδούχων επηρέασαν αρνητικά και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του τεχνικού Χρήστου Λάμπρου. Οι φιλοξενούμενοι, με μεγαλύτερο κίνητρο να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, προηγήθηκαν στο 68΄ όταν κέρδισαν πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο πολύπειρος Δανίκας,  ενώ στο 85΄ σφράγισαν την επιτυχία τους με γκολ που σημείωσε ο Νικόλας που έγραψε το τελικό 0-2.
Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Χρ. Λάμπρου) Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος (72΄Ραφτόπουλος), Γκεστένια (46΄Στάρκος), Κοκότης, Γεωργίου, Δαβερόνης, Γκριτζάς, Τάσης, Μαρτέκας, Παπαθανάσης (61΄Κοκινόπουλος), Παπαχρήστου.  

ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ: 3-1  
Οι Κηφισιώτες ήταν οι νικητές του αγώνα με τον Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλο και με αυτούς τους τρεις βαθμούς ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου. Οι Φιλαδελφειώτες ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στον αγώνα του Ζηρίνειου με σκόρερ στο 28΄τον Γαγάκα με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 0-1. Στο δεύτερο όμως πρώτα ο Χαραλάμπους στο 50΄κατάφερε να ισοφαρίσει και εννέα λεπτά αργότερα ο Μαστροκώστας έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καραπιπέρης με δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας το 3-1.  
ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Σινοτρακάϊ, Βήχας, Μουστάκας, Καραμπέτσος, Παπιδάκης (61΄Λευκόπουλος), Κλάδης, Κωνσταντόπουλος (46΄Χαραλαμπίδης), Μαστροκώστας, Νιάρος (77΄Κούκουρας). 
Α.Ο.Ν.Φ. ΑΤΤΑΛΟΣ: Νιάρχος, Ξύγκος, Κιάρι, Αντεριώτης (46΄Βασιλόπουλος), Γκιβίσης, Ραγιάς, Κακούρος, Κορνελάτος, Λάζος (77΄Λεβέντης), Χαλιλάί, (82΄Ντάρλας), Γαγάκας.
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ