Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΕΠΣΑ Β΄ Κατηγορία (28η αγωνιστική)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ. – Α.Ε. ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: 5-1        
Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο και στην επιστροφή του στην Α΄ κατηγορία βρίσκεται ο Πανερυθραϊκός μετά τη νέα εύκολη νίκη του με σκορ 5-1 επί της Νίκης Αλίμου.

Οι Ερυθραιώτες ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 14΄προηγήθηκαν με τέρμα που πέτυχε ο Ομασέρε ενώ στο 35΄κέρδισαν πέναλτι που χτύπησε εύστοχα ο Παπάζογλου κάνοντας το 2-0. Στο 42΄οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν  να μειώσουν με γκολ που έβαλε ο Λυκισιώτης με το 2-1 να αποτελεί το σκορ του πρώτου μέρους. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ο Αντιόλ πέτυχε το 3-1 με τον Παπάζογλου στο 69΄να ανεβάζει το ύψος του σκορ στο 4-1 και τον Σαξανίδη εννέα λεπτά αργότερα (78΄) να γράφει το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.    
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ. Μολφέσης, Γλυνός, Γούλας (50΄Λογαρίδης), Σαξανίδης Βελαώρας, Λαζαρίδης, Αντιόλ, Παπάζογλου (82΄Ματαντζής), Ομασέρε, Λουκάς, Παπαθανσίου (65΄Γκώνος). 

ΑΠΟΛΛΩΝ 2006 – ΑΘΗΝΑΪΔΑ: 1-1   
Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το παιχνίδι που έγινε στην Ριζούπολη ανάμεσα στους νεαρούς του Απόλλωνα 2006 και την Αθηναΐδα. Οι μικροί της Ελαφράς Ταξιαρχίας προηγήθηκαν στο 23΄ με σκόρερ τον Ραπάϊ αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 74΄κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σκόρερ τον Μπαλή με το τελικό αποτέλεσμα να μένει στο 1-1 και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απομακρυνθούν βαθμολογικά από τις ομάδες που κινδυνεύουν.    
ΑΠΟΛΛΩΝ 20006: Μπουρδής, Γκίρα, Μπίλα, Ασημαλόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αλεβίζος (84΄Πεχλιβανίδης), Μπρούσαλης (56΄Μακρής), Χρυσανθακόπουλος (73΄Τζαβέλας), Μερκούρι, Ραπάϊ.  

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: 3-0   
Εύκολη νίκη με το ευρύ 3-0 πέτυχε ο Γ.Σ. Αμαρουσίου επί της Κηφισιάς 2010 που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 53΄ με τον Αντεμπαγιό ενώ ο Τελίδης στο 62΄ και ο Τσαβδαρίδης στο 64΄ να πέτυχαν άλλα δύο τέρματα γράφοντας το τελικό 3-0.    
Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: Διγαλέτος (22΄λ.τρ. Γούναρης), Κωνσταντινίδης (70΄Σπανός), Ζούνα, Διγενής, Γκόγκας, Δαβουρλής, Χατζηϊωανίδης, Αντεμπαγιό, Τσαβδαρίδης, Τελίδης, Μαρκόπουλος (70΄Παπανδρέου).
ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Μουνδρέας, Θ. Στασινός (76΄Χατζηϊωανίδης), Γ. Στασινός, Μπίτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Ντιούφ, Μαυρογιάννης (65΄Πρίνος), Λεφάκης, Παπουλής, Κατσικάρος, Ζαχαρόπουλος (72΄Κικίνου).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ