Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κυβέρνηση: “Λουκέτο” αν υπάρξουν επεισόδια στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η κυβέρνηση φέρεται να προειδοποιεί ότι αν γίνουν επεισόδια στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (23/2) θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Livesport ως ειλημμένη απόφαση της Κυβέρνησης στην περίπτωση που όλα δεν κυλήσουν ομαλά την Κυριακή (23/2). Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι για αυτή έχουν ενημερωθεί και οι δύο μεγάλες ομοσπονδίες, δηλαδή, η FIFA και η UEFA.

Μάλιστα σε αυτή την απόφαση δεν μπορούν παρέμβουν καθώς στο θέμα της βίας σε αθλητικούς χώρους τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι Κυβερνήσεις της κάθε χώρας.

Στις 25 Φεβρουαρίου η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA

Η πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έρθει αντιμέτωπη με ένα τέτοιο θέμα δύο ημέρες πριν από την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA.

Μεσοβδόμαδα, οριστικοποιήθηκε η επίσκεψη του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του αντιπροέδρου της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ, στην Αθήνα, προκειμένου να υπογραφεί το μνημόνιο για το ποδόσφαιρο με την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η συνάντηση των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γκρεγκ Κλαρκ ως επικεφαλής της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έχει βοηθήσει τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα της χώρας του, αλλά και για την τεράστια αύξηση εσόδων στο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ