Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Άνεμος πέντε μποφόρ η Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σκόρπισε μέσα στο Χαλάνδρι την τοπική ομάδα με 0 – 5

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η Νέα Ιωνία επικράτησε επί του Χαλανδρίου εκτός έδρας με το εμφατικό 5-0 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έφτασε τους 71 βαθμούς και παραμένει στην κορυφή, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών, ενώ το Χαλάνδρι έμεινε στους 39 βαθμούς.

Στο 12′ ο Βεζυρτζόγλου έκανε το 0-1, με τον Αντωνόπουλο στο 40′ να κάνει το 0-2 και τον Ταβάρες στο 45′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 48′ με Βεζυρτζόγλου έκανε το 0-4 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 75′ ο Ντεμπά διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λουκάκης, Κορωναίος, Ντζαβίδας, Μιχελής (59′ Πρίφτι), Τριανταφυλλίδης, Τζέλη, Γκουτζιούπας, Μπράχος (46′ Κοντοές), Χαραλάμπους (46′ Τζέμαρης), Κατσιούλης (59′ Τζιάτζιος), Καφετζόπουλος (59′ Σινομάτι).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης (76′ Σπυριδάκης), Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος (58′ Ντεμπά), Τζαμάι (67′ Πατσατζόγλου), Βεζυρτζόγλου (76′ Γερόλυμος), Φερναντίνιο (58′ Σταύρου), Ταβάρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ