Ελάτε στην παρέα μας

Υγεία

Δήμος Λαυρεωτικής: Συνεχίζονται οι δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις


Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ελλάδα Κατά του Καρκίνου»  το Ελληνικό  Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Λαυρεωτικής και του Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ», συνεχίζει την γ΄ φάση του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των όγκων του μαστού  και του τραχήλου της μήτρας  στις γυναίκες του Δήμου. Οι εξετάσεις που θα πραγματοποιούνται δωρεάν στο Δημοτικό πάρκινγκ στην οδό Φειδίου είναι: η Μαστογραφία σε γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω το ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 25 ετών και άνω Την πλήρη κάλυψη των δαπανών υλοποίησης του προγράμματος πληθυσμιακού  ελέγχου αναλαμβάνει το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρη στη χορηγία του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ».
Προκειμένου να καθοριστεί χρονικά το ραντεβού για την εξέταση όσων γυναικών ενδιαφέρονται και για την αρτιότερη οργάνωση ο Δήμος παρακαλεί να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22990 66456 Καθημερινά 09:00π.μ – 15:00μ.μ
Ο χρόνος που απαιτείται για τις εξετάσεις δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά. Ήδη στην α΄ φάση του προγράμματος εξετάσθηκαν περίπου 850 γυναίκες, στην β΄ φάση εξετάστηκαν περίπου 950 γυναίκες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ