Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Η ανακούφιση των επαγγελματιών στο επίκεντρο της συνάντησης Ιωάννου – Δημόπουλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Αντιπεριφερειάρχη του Κεντρικού Τομέα των Αθηνών, κ. Γιώργο Δημόπουλο, συναντήθηκε ο ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Υπεύθυνος για την Επιχειρηματικότητα, κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των συνεχόμενων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αντιμετώπιση της ανεργίας, ιδιαίτερα στις μέρες μας με την εξάπλωση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού, και της αναμενόμενης οικονομικής ύφεσης, με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το θέμα αυτό.

Επιπλέον, ο εντοπισμός δράσεων και πρωτοβουλιών για ενίσχυση και ανακούφιση επιχειρήσεων και εργαζομένων, αλλά και ανέργων και ο συντονισμός ενεργειών, ώστε με την στήριξη και της Περιφέρειας Αττικής να ωφεληθεί ο Δήμος(ενίσχυση επιχειρήσεων, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κλπ.), βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Ενδεικτικά να αναφέρεται, ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών επιχειρήσεων, που επλήγησαν από την πανδημία, με τη διάθεση συνολικού ποσού 200 εκατ. ευρώ.

Το ύψος της ενίσχυσης για κάθε δικαιούχο είναι από 5.000€ – 50.000€ και η περίοδος υποβολής των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ependyseis.gr/mis, με καταληκτική ημερομηνία τις 20/11/2020 και ώρα 15:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ