Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Στα… σκαριά πρωτάθλημα Ανακύκλωσης στον Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με Διευθυντές και Διευθύντριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα το Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης που προτίθεται να διοργανώσει ο δήμος με κεντρικό σύνθημα “Συμμετέχω, Προστατεύω, Ανακυκλώνω”.

 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των φορέων της εκπαίδευσης, αλλά και η ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου ώστε να τελεσφορήσει η συγκεκριμένη δράση.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στα οφέλη της ανακύκλωσης και στον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίζει η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης στους μαθητές, τους αυριανούς πολίτες του Βύρωνα. Ο Δήμαρχος Βύρωνα ανέφερε ότι “η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ευαισθησία της για θέματα που αφορούν το περιβάλλον”.
Τέλος, στο Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης και στα οφέλη που θα προκύψουν από αυτό, αναφέρθηκε και η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Καθαριότητας, Χρυσούλα Θεοδώρου, η οποία και εκείνη με τη σειρά της απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των Διευθυντών των Σχολείων.
Το Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2016 και θα διαρκέσει τέσσερις (4) μήνες, έως και το τέλος της εξεταστικής περιόδου.
Σύντομα, η Δημοτική Αρχή θα είναι σε θέση να ανακοινώσει λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, αφού ολοκληρωθεί ο διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ